fb

Miért indítottam el a WeFlowt?

Miért indítottam el a WeFlowt?

A jóga rengeteget adott nekem, és akkor döntöttem el, hogy egész életemben azon szeretnék dolgozni, hogy mindenkihez eljuttassam ezt a rendszert, amikor 23 évesen gerincsérv miatt szörnyű fájdalmakon mentem keresztül és semmi sem segített. 
Ekkor már pár éves jógagyakorlási ismeretekkel rendelkeztem, azonban karrierem elején a rengeteg ülőmunka miatt elhanyagoltam ebben az időszakban a gyakorlást. A gerincsérv diagnosztika után több orvos is kijelentette, hogy soha többet nem biciklizhetek életemben, a jógát pedig egyenesen felejtsem el! Mikor már a másfél éve tartó folyamatos derékfájdalmam egyre rosszabb lett, hiába látogattam heti szinten a legjobb rendelőket és csináltam gyógytorna gyakorlataimat. 
Mivel szerencsére elég makacs vagyok, úgy döntöttem, kezembe veszem az irányítást. Legbelül éreztem, hogy a jóga bölcsebb, mélyebb és komplexebb, mint azt sokan hinnék, így a belső hangom után menve többet tanultam a rendszerről. A jógafilozófiának köszönhetően jöttem rá, hogy fájdalmam szinte teljes mértékben stressz eredetű. Fájdalmaim közepette sokat tanultam az idegrendszerről, a testem stresszre adott reakcióiról, az anatómiai vonalak rendszeréről, meditációról és arról, hogy általánosságban befolyásolhatja az elme a testet. Apró lépésekkel, sok tanulással, de újra felépítettem a testem. A jóga rendszerének köszönhetően, finom és kitartó gyakorlással mára a teljes fájdalmam megszűnt. 
Hiszem, hogy a jóga a modern élethelyzetünk szenvedéseinek enyhítésére és megszüntetésére alkalmas, és hogy mindenki megtalálhatja benne a részét. Ezt a felhőtlen fizikai és mentális érzést, melyet a gyakorlás ad nekem, szeretném átadni mindenkinek közösségemmel és tudásanyagaimmal. 


A WeFlow küldetése, hogy a jóga komplex rendszerét - mely rengeteg modern problémára megoldás és sok szenvedést képes megszüntetni - virtuális formában mindenkihez eljuttassam, azokhoz is, akinek nincs lehetősége menő jógastúdiókba járni és sok pénzt kifizetni ezért. A platformomat bárki támogathatja havi vagy éves előfizetéssel, illetve kurzusok vásárlásával. A platformhoz stresszes, nehéz élethelyzetben lévő családok kapnak ingyenes hozzáférést, továbbá ingyenes konzultációkat is biztosítok a velem kapcsolatba kerülő nehéz élethelyzetben lévő családoknak arról, hogy hogyan élhetnek kiegyensúlyozottabban a jógának köszönhetően. Hatha, Hatha flow és Vinyásza jógaoktatóként és pilátesz oktatóként munkám mellett folyamatosan fejlesztem magam idegtudományban, meditációban és különböző mozgásformákban. Hiszem, hogy a hagyományos, ősi módszerek a modern tudással kombinálva tudják a lehető legoptimálisabb eredményt biztosítani. Életemben a harmónia megőrzésére és a lehetőségeim kihasználására törekszem. Oktatói utam teljesen tanúsítja: Az egyetlen ember, akire MINDIG számíthatsz, Te magad vagy.


Maradj naprakész!